1. ΓΕΝΙΚΑ
Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – καλούμενη εφεξής: Πολιτική Απορρήτου, αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.apartment-chalkidiki.com, η οποία ανήκει στην εταιρεία Apartment Chalkidiki.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας να διαβάσουν την Πολιτική Απορρήτου, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις πολιτικές και τις πρακτικές που έχουμε αναπτύξει ώστε να υπάρχει διαφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν με βάση τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.
Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών που συλλέγονται αποκλειστικά από την Αpartment Chalkidiki, αλλά δεν καλύπτει τη σχέση τους με οποιαδήποτε υπηρεσία, η οποία δεν υπόκειται στην ιδιοκτησία ή / και στον έλεγχο της www.apartment-chalkidiki.com.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα από την Apartment Chalkidiki και από τρίτους, οι οποίοι εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων ως επεξεργαστές δεδομένων, με βάση τις οδηγίες της Apartment Chalkidiki. Επίσης, ο χρήστης – μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων και οι πληροφορίες που θα μοιράζονται, θα διέπονται από τις εκάστοτε Πολιτικές Απορρήτου τους.
Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην www.apartment-chalkidiki.com χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης θελήσει να γίνει μέλος της ιστοσελίδας ώστε να είναι δυνατό να κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Ν. 2472 / 1997 περί ‘’Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα’’ και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η www.apartment-chalkidiki.com διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύσει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και εάν κριθεί απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε αρμόδιο στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης – επισκέπτης, δύναται να προβάλλονται ή/ και να τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή. Και αυτό, χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης ή κατόπιν αιτήματος προς την www.apartment-chalkidiki.com. Τα δεδομένα αυτά, προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των συναλλαγών, και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μόνο με την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2472 / 97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση που απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα δοθούν τα προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και επιτροπές δεοντολογίας ή/ και μπορεί να απαιτηθεί από την Apartment Chalkidiki, η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με: δικαστική απόφαση, ένταλμα έρευνας, κλήση, νόμο ή κανονισμό. Μόνο αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να επικοινωνήσει με την www.apartment-chalkidiki.com προκειμένου να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού ή / και τη διαγραφή του, όπως επίσης και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Ο κάθε χρήστης – επισκέπτης είναι υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του και πρέπει να ενημερώνει άμεσα την www.apartment-chalkidiki.com σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του χωρίς την άδειά του.

3. COOKIES

3.1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COOKIES
Για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας με βάση τα ενδιαφέροντά σας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψετε σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και να αλλάξετε την επιλογή σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
3.1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COOKIES
Για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας με βάση τα ενδιαφέροντά σας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψετε σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή και να αλλάξετε την επιλογή σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

3.2 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στο browser του υπολογιστή σας (π.χ. Chrome, Firefox), και βοηθούν στην αποτελεσματική λειτουργία του site μας.

3.3 ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES;
Ενδεικτικά, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα αρχεία κειμένου αφορούν στοιχεία όπως, το όνομα χρήστη (username) και το συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψη σας στο site μας να σας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνετε login.

3.4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ COOKIES

3.4.1 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απαραίτητα cookies συμβάλουν στη χρηστικότητα του ιστότοπου, ενεργοποιώντας βασικές λειτουργίες όπως περιήγηση και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει ορθά χωρίς αυτά τα cookies.

3.4.2 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
Τα προτεινόμενα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος συμπεριφέρεται ή εμφανίζεται, όπως για παράδειγμα η επιλεγμένη γλώσσα ή η περιοχή που ανήκετε.

3.4.3 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Τα cookies στατιστικών επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουν πως οι επισκέπτες αλληλοεπιδρούν με τον ιστότοπο, συλλέγοντας και αναλύοντας πληροφορίες ανώνυμα.

3.4.4 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
Τα cookies εμπορικής προώθησης χρησιμοποιούνται για να παρακολουθούν την κίνηση των χρηστών από τους διάφορους ιστότοπους. Σκοπός είναι να εμφανίζονται σχετικές προς τους χρήστες διαφημίσεις, καθώς και πιο εξατομικευμένες για τον μεμονωμένο χρήστη με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη αξία στους διαφημιστές.

4. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιέχει links προς άλλες ιστοσελίδες καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι σύνδεσμοι να παραπέμπουν σε ιστοσελίδες χρήσιμες. Βάση του ότι οι ιστοσελίδες μπορούν να αλλάξουν ταχύτατα, η Apartment Chalkidiki δεν μπορεί να εγγυηθεί το επίπεδο καθώς και την ποιότητα, της κάθε μίας ιστοσελίδας στην οποία παραπέμπει, μέσω συνδέσμων και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις πολιτικές ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.

5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η www.apartment-chalkidiki.com λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Γίνεται κρυπτογράφηση των στοιχείων σας πριν την αποστολή τους και καθιστά τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.

7. ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα. Κατά την περίπτωση όπου κάποιος ανήλικος γίνει μέλος στην ιστοσελίδα μας και παράσχει προσωπικά δεδομένα ή εάν ένας πάροχος μας δηλώσει τα στοιχεία ανηλίκου, θα διαγραφούν τα δεδομένα από τη βάση μας.

8. ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Σε περίπτωση που η Apartment Chalkidiki συγχωνευτεί ή / και εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούν οι πληροφορίες με εκείνους, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Απορρήτου και τους ισχύοντες νόμους.

9. ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Οι online πληρωμές στην www.apartment-chalkidiki.com γίνονται μέσω της πλατφόρμας πληρωμής PayPal, παρόλα αυτά η Apartment Chalkidiki δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία των καρτών των χρηστών.

10. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Η χρήση της ιστοσελίδας www.apartment-chalkidiki.com γίνεται με την αποδοχή και συγκατάθεση από μέρους σας στη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τα ανωτέρω οριζόμενα. Σε περίπτωση διαφωνίας με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου.

11. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@apartment-chalkidiki.com και στα τηλέφωνα: +30 694 633 65 26..